> Магистърската програма Арттерапия предлага специализиран начин за използване на творческия

...
> Магистърската програма Арттерапия предлага специализиран начин за използване на творческия
Коментари Харесай

Филиалът на НХА в Бургас ще обучава магистри по арттерапия

>
 

Магистърската стратегия " Арттерапия " предлага профилиран метод за потребление на креативния развой в изкуството като проводник за връзка, себеизразяване и развиване на личността. Магистърската стратегия е ориентирана към сложни експресивни модели, при които изкуството и логиката на психиката са неповторимо комбинирани, с цел да изследват и развиват изобретателните благоприятни условия на индивидите.

Чрез лечебни занимания с изкуство се развиват необятен набор от физически, прочувствени и познавателни умения, които обезпечават скъп принос към капацитета и потребностите от обществена и психическа акомодация.

Художествените и университетски обичаи на Националната художествена академия оферират тази стратегия като извънреден научен и на практика конгрес за студенти, интересуващи се от обучение в региона на арттерапията.

Магистърската стратегия е фокусирана върху изследвания и проучвания, насърчаващи развиването в тази област въз основата на интензивна процедура по изкуство, арттерапевтична доктрина и процедура, модерни подходи към психическото развиване и природата на творчеството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР